Lokacione Historike

Ky aplikacion ka si qëllim t'ju ndihmojë të eksploroni vende historike dhe kulturore në qytetin tuaj. Aplikacioni përdor një hartë dixhitale për të treguar vende të rëndësishme, siç janë monumentet historike, muzeumet, galeritë arti, dhe vende të tjera të këtij natyre. Përmes aplikacionit, ju mund të shfletoni të gjitha këto vende, të lexoni për historinë e tyre dhe të prenotoni biletat online nëse është e mundur. Gjithashtu, aplikacioni ju ndihmon të planifikoni një tur të qytetit dhe të përcaktoni një rutë të vendeve që doni të vizitoni.

© TITIRANA . All Rights Reserved