Evente

Ky aplikacion eventesh për jetën e qytetit është një platformë e cila mundëson prenotimin online të ndryshme ngjarjeve dhe aktiviteteve që zhvillohen në qytetin tuaj. Përdoruesit mund të shfletojnë ngjarjet nëpërmjet hartës së digitalizuar dhe të zgjedhin ato që u pëlqejnë. Përveç prenotimit të biletave për ngjarjet, aplikacioni ofron edhe informacione rreth eventeve aktuale dhe të ardhshme. Kjo platformë ndihmon në lehtësimin e organizimit të aktiviteteve dhe ndihmon në rritjen e pjesëmarrjes së qytetarëve në evente dhe aktivitete të ndryshme.

© TITIRANA . All Rights Reserved