Argetimi i Natës

Ky aplikacion i eventeve për jetën e natës dhe lokale është një platformë e cila mundëson prenotimin online të ndryshme vendesh si bare, lokale, etj. Aplikacioni mundëson që përdoruesit të shfletojnë ndryshme ngjarje dhe evente në qytetin e tyre nëpërmjet hartës së digitalizuar dhe të zgjedhin ato që u pëlqejnë. Përdoruesit mund të prenotojnë bileta për eventet dhe të marrin informacion mbi eventet aktuale dhe të ardhshme. Kjo platformë shërben si një përkrahje për bizneset e vogla dhe lokale, duke ndihmuar në rritjen e tyre dhe duke kontribuar në zhvillimin e ekonomisë së qytetit.

© TITIRANA . All Rights Reserved